FN Blog / Börtönblog / Pedofilsors a sitten
Nyomtatás Betűméret
Pedofilsors a sitten 2010-02-03 20:49:41
Az elmúlt hetekben több pedofil - vagy annak vélt - ember ügyével foglalkozott a magyar sajtó. Ha bűnösnek találja őket a bíróság, akkor a legrosszabbra kell felkészülniük a börtönben.

A börtöntársadalomnak is van alja és teteje. Leginkább a gyerekgyilkosokat, a pedofilokat és a bebukott smasszereket vetik meg. Ők a börtön legalja.

A sitten nem a rácsokkal büntetnek, hanem az emberekkel. Azokkal, akikkel évekig egy levegőt szívsz, akikhez több dolog köt, mint a saját anyádhoz.

A börtönben a hírek szárnyakon szállnak, így egy-két nap alatt mindenkiről kiderül, hogy kicsoda és mit követett el. A fent említett bűnözőkre pedig külön vadásznak a bentiek. Vannak időszakok (pl. karácsony), amikor mindenki feszült. Ilyenkor ezeken a szerencsétleneken verik el a port.

A pedofilok és a gyerekgyilkosok nagyrészt vézna, erőtlen és beteg emberek. Nem nehéz lealázni őket. Hogy mit csinálnak velük? Jobb napokon csak csicskáztatják őket: ők takarítanak, őket ugráltatják mindenféle aprócseprő dolgokkal, elveszik az ételüket, mondván úgysem szeretik például a sült húst.

Rosszabb napokon azonban elszabadul a pokol. Ismertem egy gyerekgyilkost, akinek hetekig elvették az ebédjét a zárkatársai, és beleöntötték a WC-be. (A klotyó bent van a zárkában, csak egy függöny választja el.) Ha nem akart éhen halni, akkor a WC kagylóból is meg kellett ennie az ebédjét. Egy idő után meg is tette.

Rendszeresen előfordult, hogy lekötözték az ágyhoz és úgy kínozták. Volt, hogy meg is erőszakolták. 

A 21 év alatt több pedofilt és gyerekgyilkost ismertem meg. Undorodtam tőlük, de soha nem bántottam egyet sem. Egyszer a fürdőben egy galeri kikezdett egy ilyen szerencsétlennel. Visított mint egy malac, sírt és könyörgött, hogy ne bántsák, de azok csak vérszemet kaptak ettől. Beszóltam nekik, hogy ne piszkálják azt a nyomorultat. Ennél többet nem tettem volna érte, mert még összemosnak vele, az pedig sokat ártott volna nekem.

Egyszóval, a gyerekekkel erőszakoskodók olyan nyomásnak vannak kitéve a börtönben, hogy 3-4 év alatt 30-40 évet öregszenek.


Cimkék: csicskáztatás, büntetés, börtön, pedofil
35 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

4. Der 2016-03-11 04:23:33
Lopez,

Fulladj meg!
3. lopez 2014-05-05 20:39:43
Mivel nem akartam verekedni,kénytelen voltam elfogadni egy bika védelmét.
2. Alnador Alfenis 2013-12-13 16:16:36
Kit öltél meg?
1. Futrinka 2010-06-18 18:41:29
Én pl kurva vagyok!

Szóljon hozzá!

Blogleírás

A nevem Ivanhoe. Emberölés miatt 21 évet ültem a Csillag börtönben, Szegeden. 2006 őszén szabadultam és próbálok új életet kezdeni. Történeteimet Kunstár Csaba írja meg.

Blogger

Név:
Életkor:
Foglalkozás:
Érdeklődési kör:
Egyéb:

Keresés

Blogértesítő - Börtönblog

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről

Hirdetés